iMessage: Η Apple δοκιμάζει τη διαγραφή μηνύματος μετά την αποστολή

0
Η Apple εξετάζει αυτή τη στιγμή μερικά νέα πράγματα σχετικά με την εφαρμογη του  iMessage. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να εφαρμοστούν από το iOS 14 και ακόμα και από τα Mac με το MacOS 10.16, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.   
Μία από τις παραπάνω λειτουργίες είναι η δυνατότητα διαγραφής ενός μηνύματος μετά την αποστολή του. Ο παραλήπτης θα γνωρίζει ότι ένα μήνυμα έχει διαγραφεί επειδή μια αναφορά θα δηλώνει σαφώς ότι ο αποστολέας το έχει διαγράψει. Φυσικά, είναι αδύνατο να το διαβάσετε, είτε για τον παραλήπτη είτε για τον αποστολέα. Δεν έχει καθοριστεί ακόμη αν αφήνεται μια περίοδος διαγραφής ενός μηνύματος (έως και 5 λεπτά μετά την αποστολή για παράδειγμα) ή αν η Apple αφήνει την επιλογη στους χρήστες.

Ένα άλλο στοιχείο που εξετάστηκε αφορά τις αναφορές. Πλατφόρμες όπως το Slack ή το WhatsApp, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε @ ακολουθούμενο από το όνομα ενός ατόμου σε μια ομαδική συζήτηση για να απευθυνθείτε το λόγο απευθείας. Έτσι μπορούμε να γράψουμε ένα μήνυμα όπως "@ΧΧΧΧ έρχεστε απόψε;" Έτσι - σε αυτή την περίπτωση - ο ΧΧΧΧ είναι ενημερωμένος ότι κάποιος μιλάει μαζί του. Θα μπορούσε επίσης να είναι χρήσιμο για να λαμβάνει ειδοποιήσεις μόνο όταν αναφέρεται σε ομαδική συζήτηση.

Μεταξύ των άλλων δοκιμασμένων λειτουργιών, υπάρχει η σημαία που υποδεικνύει ότι κάποιος γράφει σε ομαδική συζήτηση εδώ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένο το τελευταίο μήνυμα μιας συνομιλίας και να χρησιμοποιήσετε την εντολή / me για να μοιραστείτε μια κατάσταση.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δοκιμάζονται σύμφωνα με τους MacRumors με το iOS 14 και macOS 10.16.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !