Το iOS 13.4 beta 5 είναι διαθέσιμο + Beta 5 του macOS 10.15.4 και του tvOS 13.4

0
Η Apple προσφέρει σήμερα την πέμπτη beta (build 17E5255a) του iOS 13.4 στο iPhone και το iPadOS 13.4 στο iPad. Φτάνει μία εβδομάδα μετά την προηγούμενη και προορίζεται για τους προγραμματιστές αρχικά. Οι δημόσιοι ελεγκτές θα συμπεριληφθούν σύντομα. 
Οι καινοτομίες της τέταρτης έκδοσης beta που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα ήταν μάλλον λίγες. Αυτό ήταν μια ιδιαίτερη μια ευκαιρία για να έχουμε λεπτομέρειες για τις συνδρομές της Apple και του App Store όταν πληρώνονται με την κάρτα της Apple. Ο περιορισμένος αριθμός νέων λειτουργιών αποδεικνύει ότι κατευθυνόμαστε προς το τέλος της ανάπτυξης και ότι η Apple στοχεύει σήμερα στο θέμα της επιδιόρθωσης σφαλμάτων και της γενικής βελτιστοποίησης. Είναι επομένως πιθανό ότι η beta της ημέρας είναι ιδιαίτερα σημαντική για αυτά τα δύο σημεία.

Εάν η συσκευή σας είναι ρυθμισμένη να λαμβάνει beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της πέμπτης έκδοσης beta του iOS 13.4. Η Apple δεν έχει πει ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι για τον τρέχοντα μήνα.

Εκτός από το iOS 13.4, η Apple προσφέρει το πέμπτο beta (build 19E258a) του macOS 10.15.4 και το πέμπτο beta (build 17L5255a) του tvOS 13.4.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !