Το jailbreak του ios 13 με το εργαλείο του Electra εγκαταλείπεται

0
Υπάρχουν ήδη δυο εργαλεία για το jailbreak στο iOS 13 που ειναι το Unc0ver και το Checkra1n. Ένα ακόμη τρίτο ήταν να το δούμε πολύ σύντομα, δηλαδή το Electra, αλλά τα σχέδια για να δημοσιοποιηθεί, τελικά εγκαταλείφθηκε. 
Η ανακοίνωση έγινε σήμερα από τον CoolStar, ηγέτη της ομάδας της Electra  στο  twitter και αναφερει: "Η μισή ομάδα έφυγε για το Checkra1n, οπότε δεν υπάρχει κανένας που να εργάζεται πλέον σε αυτό" , αναφερει χαρακτηριστικά. Προσθέτει ακόμη ότι ούτε  το Libhooker (μια εναλλακτική λύση για το υπόστρωμα) επίσης δεν θα κυκλοφορήσει στο iOS. Ωστόσο, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch στο μέλλον ", αλλά προς το παρόν είναι μόνο συμβατό με το Linux ", δήλωσε.

Και για να συνεχίσουμε με τα κακά νέα, το CoolStar λέει ότι το Anemone 3 πιθανότατα δεν θα γνωρίζει καποια υποστήριξη για το iOS 13. "Καθώς δεν πρόκειται να προσφερθούν το Chimera13 και το Libhooker,  με το Anemone 3 να μην έχει πραγματικά χώρο να τρέξει στο iOS 13 ", δήλωσε ο προγραμματιστής.Όπως αναφερθήκαμε προηγουμένως, το Unc0ver και το Checkra1n προσφέρουν ήδη το jailbreak του iOS 13 και η απουσία του Electra επομένως δεν αποτελεί πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !