Η Apple ανακοινώνει ότι το WWDC 2020 θα είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση και όχι με φυσική παρουσία

0
Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι η εκδήλωση του WWDC για το 2020 θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Αλλά αυτή τη φορά υπάρχει μια ιδιαιτερότητα και ειναι πως το WWDC θα γίνει αποκλειστικά στο διαδίκτυο .Εκεί Θα ανακαλύψουμε το iOS 14, το macOS 10.16, το tvOS 14 και το watchOS 7. Όσον αφορά τον λόγο για την ακύρωση του ραντεβού αυτοπροσώπως για τους δημοσιογράφους, ο λόγος είναι προφανής και λέγεται κοροναϊός.  
Τον επόμενο Ιούνιο, το WWDC20 θα προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία σε απευθείας σύνδεση σε εκατομμύρια ταλαντούχους και δημιουργικούς προγραμματιστές παγκοσμίως. Ελάτε μαζί μας για ένα πλήρες πρόγραμμα - συμπεριλαμβανομένου ενός keynote και πολλές συνεδρίες  για γρήγορη πρόσβαση στο μέλλον των πλατφορμών της Apple. Βυθιστείτε σε μια συναρπαστική εμπειρία μάθησης και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τις πιο καινοτόμες εφαρμογές σας χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες της Apple.

"Θα παρουσιάσουμε το WWDC 2020 τον Ιούνιο με καινοτόμο τρόπο σε εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας μαζί ολόκληρη την κοινότητα των προγραμματιστών για μια νέα εμπειρία", δήλωσε ο Phil Schiller, Αντιπρόεδρος της Apple στο μάρκετινγκ και τα App Store. "Η τρέχουσα κατάσταση της υγείας επιβάλει τη δημιουργία ενός νέου format για το WWDC 2020 το οποίο προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα με βασικές και σε απευθείας σύνδεση συνεδρίες, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία εκμάθησης σε ολόκληρη την κοινότητα των προγραμματιστών μας, σε όλο τον κόσμο. . Θα μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες ", πρόσθεσε.

Ο Craig Federighi, αντιπρόεδρος της Apple για το iOS και το macOS, προσθέτει ότι το "WWDC 2020 θα είναι μεγάλο" υπό το πρίσμα όλων των ανακοινώσεων. «Προσβλέπω στους προγραμματιστές να πάρουν τα χέρια τους στον νέο κώδικα και να αλληλεπιδρούν με τους μηχανικούς της Apple με έναν εντελώς νέο τρόπο να αναπτύξουν τις τεχνολογίες και τα πλαίσια που θα διαμορφώσουν το μέλλον σε όλες τις πλατφόρμες της Apple». , είπε.

Η Apple εκμεταλλεύεται αυτή την ευκαιρία για να ανακοινώσει ότι υπάρχουν 23 εκατομμύρια προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι σε περισσότερες από 155 χώρες / περιοχές και ότι τους έχει καταβάλει 155 δισεκατομμύρια δολάρια από τη δημιουργία του App Store το 2008. Τέλος, η Apple αποκαλύπτει ότι θα πληρώσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε τοπικούς οργανισμούς στο Σαν Χοσέ για να αντισταθμίσει την απώλεια εισοδήματος που συνδέεται με τη νέα online μορφή του WWDC 2020.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !