Το YouTube στο iOS διαθέτει μια νέα καρτέλα

0
Το YouTube ενημέρωσε την εφαρμογή του iOS (και Android) με την εισαγωγή μιας νέας καρτέλας που ονομάζεται Explorer (εξερεύνηση). Έχει δοκιμαστεί για μερικούς μήνες σε ορισμένες περιοχές του κόσμου και τώρα είναι διαθέσιμο σε όλους και αντικαθιστά το κουμπί "Tαση". 
Πατώντας το Explorer, εμφανίζονται έξι κατηγορίες στο πάνω μέρος της οθόνης: τάσεις, βιντεοπαιχνίδια, ταινίες και τηλεόραση, μουσική, ειδήσεις και μόδα και ομορφιά. Απλώς αγγίξτε ένα από αυτά για να αποκτήσετε πρόσβαση στα βίντεο της στιγμής που είναι επιτυχημένα. Μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος για να κάνετε ανακαλύψεις φυσικά.

Κάτω από τις κατηγορίες, βρίσκουμε την ενότητα "Δημιουργός για να ανακαλύψετε", η οποία επισημαίνει το YouTuber. Τέλος, τα μοντέρνα βίντεο που έχουν δει τις περισσότερες εμφανίσεις τις τελευταίες ώρες και / ή που έχουν βιώσει ένα υψηλό ποσοστό συμμετοχής (αριθμός φίλων, σχόλια, λεπτά προβολής κλπ.) Βρίσκονται ακριβώς κάτω.

Η νέα καρτέλα Εξερεύνηση είναι διαθέσιμη από σήμερα. Το YouTube προειδοποιεί ότι πρόκειται για σταδιακή ανάπτυξη και ορισμένοι χρήστες θα το έχουν σε λίγες μέρες.

Η εφαρμογή YouTube είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store για iPhone και iPad.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !