Η Apple ανοίγει ξανά όλα τα καταστήματα της στην Κίνα

0
Τα Apple Stores επιστρέφουν στην Κίνα. Η Apple ανακοινώνει στην κινεζική ιστοσελίδα της ότι αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου όλα τα φυσικά καταστήματά της δηλαδή τα 42 στην Κίνα, αφού τα έκλεισε λόγω του κοροναϊού.  
Το κλείσιμο πραγματοποιήθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, η Apple ανακοίνωσε ότι ορισμένα καταστήματα θα ανοίξουν ξανά, και αυτό συνέβη.Τα 38 ήταν ανοιχτά μέχρι στιγμής και τα υπόλοιπα τέσσερα είναι ξανά πίσω σήμερα.

Η Apple έχει ήδη πει ότι το κλείσιμο των Apple Stores θα έχει αντίκτυπο στα οικονομικά της αποτελέσματα και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν θα μπορέσει να καλύψει τις προβλέψεις της. Ο άλλος λόγος που αναφέρθηκε αφορά τις ανησυχίες σχετικά με την παραγωγή με τα διάφορα μοντέλα του iPhone, επειδή τα εργοστάσια δεν λειτουργούν με την πλήρη ταχύτητα.

Υπάρχει μια άλλη χώρα όπου τα Apple Stores είναι κλειστά και αυτή ειναι η Ιταλία. Η απόφαση αυτή συνδέεται με την κυβέρνηση, η οποία έχει αναγκάσει το κλείσιμο όλων των καταστημάτων, εκτός από τα φαρμακεία και τα καταστήματα τροφίμων. Στη Γαλλία, που επίσης τίποτα δεν κινείται τα Apple Stores είναι ακόμα ανοιχτά και οπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !