Η Foxconn ανακοινώνει την επιστροφή στην κανονικότητα για τα τέλη Μαρτίου

0
Αυτό είναι αναμφίβολα ένα καλό νέο για την Apple που δημοσιεύτηκε σήμερα. Η Foxconn μόλις ανακοίνωσε ότι η παραγωγή θα επανέλθει στο φυσιολογικό στα τέλη Μαρτίου.  
Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, η Κίνα θα καταφέρει να σταματήσει την εξέλιξη του Coronavirus (σε αντίθεση με την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο), στο βαθμό που οι τοπικές εταιρείες εξετάζουν ήδη την επανέναρξη των μονάδων παραγωγής τους .

Η Foxconn είναι (κατά πολύ) ο μεγαλύτερος προμηθευτής / συναρμολογητής της Apple. Ο Κινέζος προμηθευτής είναι υπεύθυνος για τη μαζική παραγωγή των επόμενων μοντέλων iPhone (iPhone 12/12 Pro), μια παραγωγή που μέχρι τώρα απειλείται από την επιδημία. Η κατάσταση ήταν τόσο ευαίσθητη που ορισμένοι αναλυτές άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι η Apple δεν θα μπορούσε να παραδώσει τη νέα σειρά από τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Ως εκ τούτου, εκ των προτέρων, η επανάληψη της παραγωγής στα τέλη Μαρτίου θα μπορούσε να επιτρέψει στην Apple να τηρήσει το συνηθισμένο πρόγραμμα ... αλλά υπάρχει όμως και ένα άλλο πρόβλημα.Η συναρμολόγηση του iPhone εξαρτάται από την παραγωγή πολλών εξαρτημάτων, μερικά από τα οποία κατασκευάζονται ... Από εταιρείες που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την επιβράδυνση της δραστηριότητας λόγω του COVID-19.Οι επόμενοι μήνες θα ειναι καθοριστικοί για την Apple.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !