Το iOS 13.4 beta 4 είναι διαθέσιμο + beta 4 του macOS 10.15.4 και του tvOS 13.4

0
Η Apple διαθέτει σήμερα την τέταρτη beta (build 17E5249a) του iOS 13.4 στο iPhone και το iPadOS 13.4 στο iPad, για να ξεκινήσουν οι προγραμματιστές τις δοκιμές πριν δοθεί στους δημόσιους δοκιμαστές αργότερα. Η νέα έκδοση έρχεται μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη έκδοση. 
Τα πρώτα beta ήταν μια ευκαιρία για κοινή χρήση φακέλων για το iCloud Drive, μια νέα διάταξη των κουμπιών στην εφαρμογή Mail, νέα αυτοκόλλητα Memojis / Animojis, η παρουσία του CarKey για τη μετατροπή του iPhone σε ένα εικονικό κλειδί αυτοκινήτου , τη δυνατότητα επαναφοράς του iPhone σας χωρίς να μεταβείτε στο iTunes, ενοποιημένες αγορές εφαρμογών και πολλά άλλα.

Εάν διαθέτετε το προφίλ προγραμματιστή για να δοκιμάσετε το beta, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού και πάρτε τώρα την τέταρτη έκδοση beta του iOS 13.4. Η Apple δεν έχει πει ακόμα πότε η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όλους.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την τέταρτη beta (build 19E250c) του macOS 10.15.4 και την τέταρτη beta (build 17L5251a) του tvOS 13.4 στην Apple TV. Το watchOS παραμένει σε beta 3 για τώρα, αυτή η έκδοση κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !