Η Apple κλείνει προσωρινά τα Apple Stores της στην Ιταλία

0
Η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι θα κλείσει προσωρινά όλα τα καταστήματα της Apple που βρίσκονται σε ορισμένες περιοχές της Ιταλίας (που παραμένει η ευρωπαϊκή χώρα που πλήττεται περισσότερο από το Coronavirus). 
Η απόφαση αυτή απορρέει από το κυβερνητικό διάταγμα το οποίο υποχρεώνει τα καταστήματα λιανικής πώλησης που βρίσκονται στις επαρχίες Bergamo, Lodi, Piacenza και Cremona, να κλείνουν τις πόρτες τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του COVID- 19.

Έτσι, το Apple Store Apple Oriocenter θα παραμείνει κλειστό στις 7 και 8 Μαρτίου και θα ακολουθήσουν και άλλα κλεισίματα καταστημάτων. Υπενθυμίζουμε ότι στις 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, η Apple είχε ήδη κλείσει το Apple Store της Apple il Leone, της Apple Fiordaliso και της Apple Carosello, και πάλι τότε για λόγους υγείας.Περισσότεροι από 79 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κοροναϊό στην Ιταλία. Περίπου 2.500 άτομα έχουν μολυνθεί. Αντιμέτωπη με την εξάπλωση του ιού, η ιταλική κυβέρνηση σχεδιάζει να τοποθετήσει και νέες περιοχές στην "κόκκινη ζώνη".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !