WhatsApp: Η σκοτεινή λειτουργία είναι διαθέσιμη για όλους

0
Το WhatsApp ενημερώνεται με υποστήριξη του σκούρου τρόπου λειτουργίας για όλους τους χρήστες του και όχι μόνο για τους δοκιμαστές beta . Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη τόσο στο iOS όσο και στο Android. 
Η σκοτεινή λειτουργία "έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την καταπόνηση των ματιών σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού", λέει η WhatsApp. "Και ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτές τις δυσάρεστες στιγμές όταν το τηλέφωνό σας φωτίζει το δωμάτιο πολύ έντονα", πρόσθεσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας.

Η WhatsApp λέει ότι ήθελε να τονίσει δύο σημεία κατά την ανάπτυξη της σκοτεινής λειτουργίας:

Αναγνωσιμότητα: όταν επιλέγετε τα χρώματα, το WhatsApp θέλει να μειώσει την παραμόρφωση του ματιού και να χρησιμοποιήσει αποχρώσεις κοντά στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για το iOS και το Android αντίστοιχα
Ιεραρχία πληροφοριών: Το WhatsApp θέλει να βοηθήσει τους χρήστες να μπορούν εύκολα να εστιάζουν την προσοχή τους σε κάθε οθόνη. Τα μηνύματα έχουν κάνει αυτό χρησιμοποιώντας χρώματα και άλλα στοιχεία σχεδιασμού για να εξασφαλίσουν ότι οι πιο σημαντικές πληροφορίες ξεχωρίζουν ξεκάθαρα.

Το WhatsApp μεταβαίνει αυτόματα σε σκοτεινή λειτουργία όταν το iOS και το Android έχουν ήδη σκοτεινή λειτουργία στις ρυθμίσεις τους.

Το WhatsApp είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για iPhone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !