Το iPhone 9 βρίσκεται στην τελική φάση της επαλήθευσης για την παραγωγή

0
Το iPhone 9 (ή το iPhone SE 2) δεν φαίνεται πλέον να ειναι πολύ μακριά.Σύμφωνα με την Digitimes , το νέο smartphone βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελική φάση επαλήθευσης της παραγωγής, γεγονός που σημαίνει ότι η παραγωγή μεγάλης κλίμακας αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα. 
Αυτό το νέο iPhone έχει ανακοινωθεί ότι θα κοστίζει στα $ 399 δολαρια και είναι τόσο ισχυρό όσο το iPhone 11 χάρη στον επεξεργαστή A13. Η συσκευή θα πρέπει να μοιάζει με το iPhone 8 με οθόνη LCD 4,7 ιντσών, τα περιγράμματα και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID. Ο επεξεργαστής A13 θα συνοδεύεται από 3 GB μνήμης RAM.

Οι επίμονες φήμες έφεραν το λανσάρισμα αυτού του νέου iPhone τον Μάρτιο, αλλά είναι πιθανό ότι ο coronavirus είχε αντίκτυπο στα σχέδια της Apple. Υπενθυμίζεται ότι η παραγωγή μεγάλης κλίμακας αρχικά είχε προγραμματιστεί να αρχίσει την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αλλά υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις λόγω των εργοστασίων που δεν λειτουργούν με πλήρη ταχύτητα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !