Τα αποθέματα iPhone και AirPods βελτιώνονται σε πολλές χώρες

0
Η Apple είναι ένας από τους παραγωγούς που έχουν πληγεί από τον κοροναϊό λόγω της παραγωγής στην Κίνα, η οποία έχει επιβραδυνθεί σημαντικά, γεγονός που φυσικά είχε αντίκτυπο και στα αποθέματα. Αλλά η κατάσταση φαίνεται να έχει βελτιωθεί πρόσφατα.  
Ο αναλυτής Gene Munster της Loup Ventures που παρακολουθεί στενά τα αποθέματα των προϊόντων της Apple από τα μέσα Φεβρουαρίου σε 13 χώρες σημειώνει ότι υπήρξε πρόσφατη πρόοδος για το iPhone και τα AirPods. Για τα τηλέφωνα, το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro εμφανίζουν τώρα την παράδοση μέσα σε 48 ώρες κατά μέσο όρο, έναντι 6,7 ημερών στην αρχή του μήνα. Για τα ακουστικά, τα AirPod έχουν μέση καθυστέρηση 7,4 ημερών σήμερα, σε σύγκριση με 10,6 ημέρες στην αρχή του μήνα.

Φαίνεται ότι η παραγωγή ξεκίνησε σταδιακά από την πλευρά της Κίνας, όπου συναρμολογούνται τα προϊόντα της Apple. Η Foxconn, η οποία συναρμολογεί το iPhone, έχει ήδη ανακοινώσει ότι η επιστροφή στο φυσιολογικό θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα, αλλά δεν είναι σαφές εάν αυτό θα συμβεί στην περίπτωση της εξέλιξης με τον κοροναϊό.

Όσον αφορά τις αγορές, η Apple μπορεί να ποντάρει μόνο για το online κατάστημα της Apple Store και τους μεταπωλητές της, δεδομένου ότι όλα τα φυσικά Apple Stores της είναι κλειστά μέχρι την επόμενη προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !