Με αυτή την εφαρμογή στο Apple Watch μπορείτε να ανιχνεύσετε αν έχετε Coronavirus

0
Μέσα από τη θανατηφόρα έκρηξη του COVID-19 , όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν. Τώρα, μια δημοφιλής εφαρμογή για την υγεία στο iOS και το watchOS προσπαθεί να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν εάν έχουν γρίπη όπως του COVID-19. 
Το Καρδιογράφημα (Cardiogram), ειναι μια εφαρμογή για το Apple Watch που προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες για τον καρδιακό ρυθμό, όπου μπορεί τώρα να προσφέρει στους χρήστες έναν τρόπο να δουν αν πάσχουν από γρίπη όπως του COVID-19 (επίσης γνωστό ως Coronavirus). Οι προγραμματιστές της εφαρμογής υποστηρίζουν ότι οι παλμοί BPM του ύπνου μιας καρδιάς ενός ατόμου θα μπορούσαν να φανούν πολύ διαφορετικοί όταν είναι υγιές και όταν πάσχουν από λοίμωξη ή γρίπη.
Όταν είστε άρρωστοι, τα κύτταρα στο σώμα απελευθερώνουν πρωτεΐνες όπως οι ισταμίνες, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν διαστολή και φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων. Αυτή η διαδικασία κατευθύνει τον εγκέφαλο για να αυξήσει τον καρδιακό ρυθμό έτσι ώστε να μπορεί να τροφοδοτηθεί περισσότερο αίμα στις φλεγμονώδεις περιοχές.Το νέο χαρακτηριστικό του Cardiogram , το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα, επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα και να κατανοούν αυτές τις διαφορές του καρδιακού ρυθμού χρησιμοποιώντας ένα ρολόι της Apple.

Ο αυξημένος καρδιακός ρυθμός σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί όταν κοιμάστε ή ξεκουράζεστε, δείχνοντας πυρετό. Ο Johnson Hsieh, συνιδρυτής του Cardiogram, δήλωσε: " Το νέο χαρακτηριστικό του Sleeping BPM του Cardiogram μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα το πώς το σώμα τους ανταποκρίνεται στα συμπτώματα της γρίπης ή άλλων ασθενειών συμπεριλαμβανομένου του COVID-19. "
Τη εφαρμογη μπορειτε να τη κατεβάσετε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !