Δείτε σε πραγματικό χρόνο τις μετρήσεις του Coronavirus επάνω στην οθόνη σας

0
Αυτό το διάστημα ολόκληρη την ανθρωπότητα την απασχολεί μόνο ένα ζήτημα και τα μάτια όλων είναι στραμμένα που αλλού παρά στο νέο ιό που μπήκε στη ζωή μας τον Coronavirus.
Δυστυχώς όλοι παρακολουθούμε τα αποτελέσματα των μετρήσεων περιμένοντας εκείνη τη μέρα που θα δούμε τα θύματα να μειώνονται συνεχώς.
Και αυτή η μέρα θα είναι που ο άνθρωπος νίκησε ακόμη μια πανδημία και μια απειλή για το είδος του.
Σίγουρα αυτή η μέρα δεν αργεί να έρθει και όλα θα είναι μια κακιά ανάμνηση αλλά μέχρι τότε η επικαιρότητα τρέχει και ακόμη και οι προγραμματιστές του jailbreak δεν μένουν απαθείς στην κατάσταση δημιουργώντας νέα tweak για αυτή.
Ένα από αυτά είναι και το CoronaCount όπου μπορούμε να δούμε σε πραγματικό χρόνο τις μετρήσεις για τον ιό στην οθόνη μας.

Αφού κατεβάσουμε το tweak σαν προεπιλογή έχει τα νούμερα να εμφανίζονται κάτω από τη μπαταρία στην δεξιά γωνία της οθόνης του κινητού μας.Στις ρυθμίσεις μπορούμε να επιλέξουμε πια ρύθμιση μας ενδιαφέρει από τις 3 που είναι πόσοι αρρώστησαν, τους θανάτους οι πόσοι έγιναν καλά.
Επίσης προεπιλογή είναι για ολόκληρο το κόσμο οι μετρήσεις αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε για μια μόνο χώρα που σας ενδιαφέρει.
Το tweak CoronaCount μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν προσθέτοντας το ρεπό του δημιουργού που είναι (https://megadevios.github.io/repo/)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !