Τα ακουστικά Powerbeats 4 είναι επίσημα διαθέσιμα και γνωρίζουμε τη τιμή τους

0
Τα ακουστικά Powerbeats 4 είναι πλέον πραγματικότητα. Η Beats, η οποία ανήκει στην Apple, παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά των ακουστικών της και έχει την ίδια κομψότητα και τις ίδιες απίστευτες επιδόσεις με το Powerbeats Pro, προσφέροντάς σας τον ίδιο δυναμικό ήχο και την ίδια αντίσταση που ενισχύεται στο «νερό και ιδρώτα» , εξηγεί το εμπορικό σήμα.  
Η ποιότητα του ήχου είναι ίδια με αυτή του Powerbeats Pro, όπως και η παθητική μόνωση, η αντοχή στο νερό και η εφίδρωση. Η κύρια αλλαγή μεταξύ των δύο ζευγαριών είναι ότι το Powerbeats Pro είναι εντελώς ασύρματο, όπου τα Powerbeats 4 συνδέονται μεταξύ τους με ένα καλώδιο. Ωστόσο, η σύνδεση στο smartphone (ή σε άλλη συσκευή) είναι ασύρματη.

Το Powerbeats 4 επίσης βελτιώνεται όσον αφορά την αυτονομία που αυξάνεται σε 15 ώρες (έναντι 12 ωρών στην προηγούμενη γενιά). Το ανταλλακτικό "Fast Fuel" με τη σειρά του εξελίσσεται και σας επιτρέπει να έχετε 1:30 αυτονομίας με μόνο 5 λεπτά φόρτισης. Από την πλευρά του συνδέσμου, η Beats εγκαταλείπει το USB Micro-B υπέρ μιας θύρας Lightning. Τέλος, είναι διαθέσιμο το "Say Siri" για την ενεργοποίηση του βοηθού της Apple με φωνή.

Τα Powerbeats 4 πωλούνται στην τιμή 149,95 ευρώ, που ειναι 50 ευρώ λιγότερο από την προηγούμενη γενιά ... αλλά δεν είναι δυνατό να τα αγοράσετε αυτή τη στιγμή. Η Beats αναφέρει ήδη τα ακουστικά στην τοποθεσία της , αλλά δεν παρουσιάστηκε επίσημα με δελτίο τύπου. Θα έρθει πιθανόν μέσα σε λίγες ώρες.

Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός έμπορος του Walmart δεν περίμενε και ήδη προσφέρει τα ακουστικά προς πώληση από αυτό το Σαββατοκύριακο. Εκτός αυτού, χρειάζεστε το iOS 13.4 για να χρησιμοποιήσετε το Powerbeats 4. Αυτή η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη αύριο .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !