Ο Tim Cook και ο Eddy Cue κόλλησαν κορονοϊό?

0
Ο Tim Cook και ο Eddy Cue πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Apple, προσκλήθηκαν πριν από 16 ημέρες στο πάρτι γενεθλίων του Lucian Grainge,του Διευθύνοντος Συμβούλου της Universal Music.  
Και αποδεικνύεται ότι λίγες μέρες αργότερα, ο ίδιος Lucian Grainge που διοργάνωσε το πάρτι διαγνώστηκε θετικά για τον coronavirus! Ο τελευταίος νοσηλεύτηκε στο Ιατρικό Κέντρο της UCLA στο Λος Άντζελες. Δεδομένου ότι ο χρόνος μέχρι τα πρώτα συμπτώματα (περίοδος επώασης) που κυμαίνεται από 5 έως 21 ημέρες, αυτό απλά σημαίνει ότι ο Cook ή και ο Eddy Cue είναι δυνητικά φορείς του ιού.

Η βραδιά του πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Madison Club της La Quinta, ένα κλαμπ που έκλεισε λίγο μετά την ανακοίνωση για την λοίμωξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Universal. Ένα σημείωμα από την UMG Santa Monica επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, γεγονός που προφανώς προκαλεί φόβους ότι και άλλα άτομα μπορεί να έχουν μολυνθεί κατά το βράδυ της 16ης. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο Tim Cook ή ο Eddy Cue εξεταστεικαν για τον COVID-19  και ποια ειναι τα αποτελέσματα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !