To iOS 14 θα φέρει μια νέα προβολή λίστας στην αρχική οθόνη του iPhone

0
Σύμφωνα με το 9to5Mac , το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση σε διαρρεύσαντα κώδικα του iOS 14, η Apple πρόκειται να φέρει ένα νέο σχεδιασμό της αρχικής οθόνης στο iPhone.  
Η Apple λέγεται ότι προσθέτει μια επιλογή προβολής λίστας που θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλες τις εφαρμογές τους σε μια λίστα. Εάν ισχύει αυτό, τότε αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Apple προσθέτει ένα νέο σχέδιο της αρχικής οθόνης στο iPhone. Η αρχική οθόνη είχε μόνο τη διάταξη εικονιδίων με βάση το πλέγμα από τη γέννηση του iPhone το 2007.

Η προβολή λίστας, την οποία λέει το 9to5Mac , θα είναι διαθέσιμη σε ξεχωριστή σελίδα, όπου θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές τους σε μία μόνο λίστα. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να ταξινομήσουν την προβολή λίστας με βάση εάν οι εφαρμογές έχουν ειδοποιήσεις σε εκκρεμότητα, εφαρμογές που έχετε χρησιμοποιήσει πρόσφατα και άλλες επιλογές.

Η προβολή λίστας θα επωφεληθεί επίσης από τις προτάσεις της Siri και θα προτείνει έξυπνα τις εφαρμογές που μπορεί να ενδιαφέρουν το χρήστη για το άνοιγμα τους. Αυτές οι εφαρμογές θα συνιστώνται βάσει του χρόνου και της τοποθεσίας. Ένα παράδειγμα για αυτό μπορεί να είναι η προβολή λίστας που υποδεικνύει μια εφαρμογή με Χάρτες όταν φεύγετε από το σπίτι σας ή από την εφαρμογή Μουσική όταν φτάσετε στο γυμναστήριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple χρησιμοποίησε μια προβολή λίστας για την εμφάνιση των εικονιδίων της αρχικής οθόνης. Το watchOS είχε μια παρόμοια προβολή λίστας για τα εικονίδια που εμφανίζει με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές σε μια λίστα, η οποία ταξινομείται αλφαβητικά.

Με την προβολή λίστας στο iOS 14 Η Apple εκμεταλλεύεται ακόμα περισσότερο τη λειτουργία λίστας προσθέτοντας λειτουργίες όπως έξυπνες προτάσεις και φιλτράρισμα.

Αν θέλετε μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε την προβολή λίστας της αρχικής οθόνης στο iPhone αμέσως αν έχετε μια jailbroken συσκευή με το HomeList tweak στο Cydia.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !