Οι εργαζόμενοι της Apple μπορούν τώρα να αγοράσουν το HomePod με μειωμένη τιμή στα 149 δολαρια

0
Η Apple αποφάσισε τώρα να προσφέρει HomePods σε έκπτωση στους υπαλλήλους της. Το HomePod διανέμεται κανονικά σε 299 δολάρια, αλλά οι λιανοέμποροι της Apple και οι εταιρικοί υπάλληλοι μπορούν να το αγοράσουν για $ 149 το οποίο μεταφράζεται σε μια έκπτωση 50% στη λιανική τιμή.  
Κατά πάσα πιθανότητα, η Apple προσπαθεί να καθαρίσει το απόθεμα των HomePod και έτσι προσφέρει τεράστιες εκπτώσεις στους υπαλλήλους της. Το HomePod είναι γνωστό για την εξαιρετική ποιότητα ήχου του παρά το γεγονός ότι το HomePod έχει μείνει πίσω από την Alexa και το Google Home όσον αφορά το μερίδιο αγοράς.

Η εταιρεία φημολογείται ότι εργάζεται σε μια ενημέρωση του HomePod που αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος. Πρόσφατα, το HomePod έχει κερδίσει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως η υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, η λειτουργία Ambient Sound και το Handoff .

Η Apple τράβηξε το περιτύλιγμα από το HomePod το 2018 που κατά τη στιγμή της έναρξης, τιμήθηκε στα 349 δολάρια. Μετά από ένα χρόνο, η Apple μείωσε την τιμή στα 200 δολάρια.Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα της Apple, φαίνεται ότι το HomePod δεν πωλεί ακριβώς όπως ήταν αναμενόμενο. Στην πραγματικότητα, το HomePod αντιπροσωπεύει μόλις το 5% των έξυπνων ομιλητών των πωλήσεων στις ΗΠΑ

Η Apple αναμενόταν να ξεκινήσει το HomePod και στην Ινδία ωστόσο, δεν πρέπει να το πράξουν ακόμη. Εάν πρέπει να πιστέψουμε τις φήμες, η Apple μπορεί να εργάζεται σε ένα προσιτό HomePod που προσφέρει ένα παρόμοιο σύνολο χαρακτηριστικών. Το Bloomberg ανέφερε πρόσφατα ότι το νέο Apple TV, HomePod, iMacs, iPads θα ξεκινήσει φέτος . Τούτου λεχθέντος, η έκρηξη του COVID-19 είναι μια βαθιά ανησυχία και μπορεί να αναγκάσει την Apple να αναβάλει μερικές από τις κυκλοφορίες της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !