Η Apple Music ήταν η 2η μεγαλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής το 2019

0
Το 2019 ήταν ένα καλό έτος στην πορεία με τις μουσικές υπηρεσίες που αυξήθηκαν κατά 32% για τις συνδρομές. Η Spotify, η Apple Music και όλοι οι άλλοι έχουν συνολικά 358 εκατομμύρια συνδρομές.  
Η ισχυρότερη πλατφόρμα ήταν η Spotify. Η υπηρεσία της σουηδικής προέλευσης αντιπροσωπεύει το 31% των συνολικών εσόδων και το 35% των συνδρομών που καταβάλλονται. Ακολουθεί η Apple Music με το 24% των συνολικών εσόδων και το 19% των πληρωμένων συνδρομών. Αναφέρεται ότι ο αριθμός των συνδρομητών της Apple Music αυξήθηκε κατά 36% το 2019 χάρη κυρίως στις προσπάθειες της Apple να ωθήσει τους πελάτες της να στραφούν στις υπηρεσίες της.

Η Amazon Music είναι η 3η υπηρεσία streaming μουσικής με μερίδιο 15% για συνδρομές επί πληρωμή. Η Tencent Music ακολουθεί με 11%. Η Μουσική του YouTube είναι πίσω με 6%. Οι άλλες υπηρεσίες, όπως η Tidal και η Deezer, ανήκουν στην κατηγορία "Άλλες" που αντιπροσωπεύουν το 14% των συνδρομών επί πληρωμή.

Η εταιρεία ανάλυσης Counterpoint Research εξηγεί :

"Η Spotify διατηρεί την πρώτη της θέση χάρη σε δραστηριότητες προώθησης όπως δωρεάν την Spotify Premium για τρεις μήνες, μειώσεις τιμών, εξατομικευμένες καμπάνιες και ιδιαίτερη προσοχή σε αποκλειστικό περιεχόμενο. Τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Amazon, η Apple και η Google έχουν αρχίσει να εστιάζουν στη ροή μουσικής και να έχουν αρκετά όπλα για να αντιμετωπίσουν τον έντονο ανταγωνισμό του Spotify. Η Apple Music βελτιώνει την εφαρμογή της, όπως η εισαγωγή σκοτεινού τρόπου λειτουργίας, η δημιουργία στόχων λιστών αναπαραγωγής κ.λπ. Ομοίως, η Amazon Music έχει δοκιμάσει  την μουσική της χωρίς απώλειες και δημιουργεί τη δική της θέση όπου ανταγωνίζεται με την Tidal ".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !