Η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 13.4: H αποκατάσταση και η ενημέρωση αποκλείστηκαν

0
Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 13.4 για τα iPhone και το iPadOS 13.4 για τα iPad σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα ενημέρωσης ή υποβάθμισης σε αυτήν τη συγκεκριμένη έκδοση. 
Αυτή η επιλογή της Apple εξηγείται από την κυκλοφορία των iOS 13.4.1 και iPadOS 13.4.1 για όλους την περασμένη εβδομάδα . Αυτή η έκδοση είναι η μόνη που μπορεί να εγκατασταθεί από τώρα και στο εξής, είτε πρόκειται για ενημέρωση είτε για επαναφορά.

Αυτός ο αποκλεισμός της Apple μπορεί να είναι ενοχλητικός για χρήστες που κάνουν jailbreak στη συσκευή τους ή για εκείνους που έχουν τις ανησυχίες τους και θέλουν να επιστρέψουν σε κατώτερο λειτουργικό. Όσον αφορά το jailbreak, αυτό δεν είναι πρόβλημα χάρη στο ελάττωμα Checkm8 που χρησιμοποιείται από το Checkra1n. Το εργαλείο ενημερώθηκε πρόσφατα για να προσφέρει το jailbreak των iOS 13.4 και iOS 13.4.1 . Οι χρήστες που επιθυμούν μπορούν επομένως να είναι ενημερωμένοι και να έχουν jailbreak (εκτός από το iPhone XS, το iPhone XR, το iPhone 11 και το iPhone SE 2020).

Ως υπενθύμιση, το iOS 13.4.1 επιλύει ένα ζήτημα που εμπόδισε τη συμμετοχή συσκευών με iOS 13.4 σε κλήσεις FaceTime με συσκευές που εκτελούν iOS 9.3.6 ή παλαιότερες ή OS X El Capitan 10.11.6 ή παλαιότερες. Η ενημέρωση διορθώνει επίσης ένα σφάλμα στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" που προκάλεσε την αποτυχία της ενότητας Bluetooth στο μενού γρήγορων ενεργειών στην αρχική οθόνη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !