Phone SE 2020: 3 GB μνήμης RAM και 1.821 mAh μπαταρία

0
Η Apple δεν ανακοινώνει στοιχεία ποτέ σχετικά με το μέγεθος της μνήμης RAM και τη χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone της,όπου πρέπει πάντα να περιμένετε την αποσυναρμολόγηση από το iFixit (ή άλλη ομάδα) ή τις πληροφορίες από τους χειριστές. Αυτό συμβαίνει και αυτή τη φορά για το νέο iPhone SE που ανακοίνωσε χθες η Apple . 

Η κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών China Telecom αποκαλύπτει ότι το νέο iPhone SE έχει 3 GB μνήμης RAM. Συγκριτικά, το iPhone 8 διαθέτει 2 GB μνήμης RAM και το iPhone 11 διαθέτει μνήμη RAM 4 GB.Έτσι για την μνήμη RAM το νέο iPhone είναι η ενδιάμεση επιλογη.

Όσο για την μπαταρία, το smartphone διαθέτει χωρητικότητα στα 1821 mAh. Είναι ακριβώς η ίδια χωρητικότητα με την μπαταρία που υπάρχει και στο iPhone 8 και δεν αποτελεί μια έκπληξη γνωρίζοντας ότι το νέο iPhone SE και το iPhone 8 έχουν τον ίδιο σχεδιασμό. Ωστόσο, θα ήταν ενδιαφέρον για την Apple να αυξήσει λίγο την χωρητικότητα γνωρίζοντας ότι ο κατασκευαστής έχει αφαιρέσει την ενότητα 3D Touch, αφήνοντας λίγο χώρο μέσα. Επισήμως, η Apple αναφέρει ότι το iPhone SE προσφέρει έως και 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, έως και 8 ώρες ροής βίντεο και έως και 40 ώρες αναπαραγωγής ήχου.

Το νέο iPhone SE, το οποίο είναι τόσο ισχυρό όσο το iPhone 11 χάρη στο τσιπ A13, θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από 489 ευρώ αυτήν την Παρασκευή. Το μάρκετινγκ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !