Η Apple TV + έχει 40 εκατομμύρια συνδρομητές, αλλά λίγοι άνθρωποι από αυτούς πληρώνουν

0
Η Apple TV + έχει αυτή τη στιγμή μεταξύ 30 και 40 εκατομμυρίων συνδρομητών, σύμφωνα με εκτιμήσεις του αναλυτή Dan Ives από την Wedbush .  
Αλλά όμως υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη και ειναι ότι οι περισσότεροι συνδρομητές δεν πληρώνουν επειδή εκμεταλλεύονται το ελεύθερο έτος που προσφέρει η Apple για οποιαδήποτε αγορά iPhone, iPad, Mac ή Apple TV.

Τι γίνεται όμως μακροπρόθεσμα; Οι αναλυτές πιστεύουν ότι το Apple TV + θα μπορούσε να φτάσει το σήμα των 100 εκατομμυρίων συνδρομητών σε τρία με τέσσερα χρόνια. Προσθέτει ότι η Apple θα δαπανήσει 6 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη δημιουργία του αρχικού περιεχομένου της. Υπενθυμίζεται ότι η Apple TV + προσφέρει μόνο πρόσβαση στο αρχικό περιεχόμενο, σε αντίθεση με το Netflix, για παράδειγμα, το οποίο συνδυάζει το πρωτότυπο περιεχόμενο και τα προγράμματα από διαφορετικά στούντιο.

Είναι σίγουρο ότι το Apple TV + αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στη σύγκριση μεταξύ τους, αν και η υπηρεσία διατίθεται σε περισσότερες από 100 χώρες. Η Disney ανακοίνωσε σήμερα ότι η Disney + έχει 50 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως . Ήταν 28,6 εκατομμύρια το Φεβρουάριο. Αυτό το κέρδος εξηγείται από την κυκλοφορία της και στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα . Από την πλευρά του Netflix, η πλατφόρμα δήλωσε τον Ιανουάριο ότι είχε 167 εκατομμύρια συνδρομητές .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !