Apple TV +: Η Apple προσφέρει δωρεάν σειρές κατά τη διάρκεια της καραντίνας

0
Η Apple αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια ενδιαφέρουσα κίνηση στο Apple TV + κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου απομόνωσης. Η ομάδα παρέχει ελεύθερη πρόσβαση σε ορισμένα παιδικά προγράμματα, σειρές και ντοκυμαντέρ που ειναι τα ακόλουθα: 
- The Elephant Mother : Η Αθηνά, μια μητέρα ελέφαντα, που καθοδηγεί την οικογένειά της μέσα από ένα εχθρικό τοπίο, αλλά πολύ κινηματογραφικό, από ξηρά λιβάδια και δάση, μέχρι και λίμνες.

- Little America : μια ανθολογία βασισμένη σε άρθρα από το Epic Magazine και πιο συγκεκριμένα στη ζωή των μεταναστών που ήρθαν στην Αμερική.

- Servant : αφού χάσει το παιδί της, η Dorothy Turner χρησιμοποιεί μια κούκλα για θεραπευτικούς σκοπούς. Η κατάσταση παίρνει μια παράξενη στροφή όταν μισθώνει μια νταντά για να φροντίσει το μωρό.

- For All Mankind : σειρά δράματος που ακολουθεί το ταξίδι των αστροναυτών της NASA, ήρωες και υπερήλικες της εποχής τους, και καταδύσεις πιο κοντά στις ελπίδες και τα όνειρα μιας γενιάς.

- Dickinson : επαναστάτης ποιητής, αφοσιωμένος συγγραφέας. Βυθιστείτε στη σύγχρονη και εκπληκτική ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που γίνεται γυναίκα και ανακαλύψτε τη ζωή μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες αμερικανικές λογοτεχνικές μορφές του 19ου αιώνα.

- Helpsters : σειρές εμπνευσμένες από τις μαριονέτες της οδού Sesame, προκειμένου να διδάξουν στα παιδιά να ξεφύγουν από όλες τις καταστάσεις.

- Ghostwriter  το μυστικό της πένας : όταν ένα φάντασμα στοιχειώνει ένα κοντινό βιβλιοπωλείο και αρχίζει να δίνει ζωή στους χαρακτήρες στα μυθιστορήματα, μια ομάδα τεσσάρων παιδιών συνεργάζεται για να λύσει τα συναρπαστικά μυστήρια που περιβάλλουν την ημιτελή επιχείρηση αυτών των πλασμάτων.

- Snoopy in Space : αποφασισμένος να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, ο Snoopy γίνεται αστροναύτης στη NASA. Με τον Charlie Brown και τους φίλους τους, αναλαμβάνει τη διοίκηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού για να εξερευνήσει το φεγγάρι και τα εδάφη πέρα ​​από αυτό.

Σύμφωνα με τις πληροφοριες , όλα τα παραπάνω προγράμματα θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στην Apple TV + σήμερα παγκοσμίως μέσα σε λίγες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι η Apple TV + κοστίζει κανονικά € 4,99 / μήνα. Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν για ένα έτος για όσους αγοράζουν ένα iPhone, iPad, Mac ή Apple TV.

Ενημέρωση Η Apple επιβεβαίωσε ότι το περιεχόμενο της Apple TV + (παραπάνω) θα είναι διαθέσιμο δωρεάν από τις 11 μ.μ. απόψε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !