Μετά την κάρτα Apple, τώρα και η Huawei ξεκινά την κάρτα Huawei

0
Η Huawei έχει τη φήμη ότι αντιγράφει πολλά στοιχεία που προσφέρει η Apple. Αυτό συνεχίζεται σήμερα με την κάρτα Huawei, η οποία δεν είναι άλλη από μια πιστωτική κάρτα που έρχεται να ανταγωνιστεί την κάρτα της Apple. Η τελευταία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι. 
Η κάρτα Huawei παρουσιάστηκε σήμερα στην κινεζική κυκλοφορία του νεου Huawei P40. Η κάρτα από τον κινεζο κατασκευαστή ενσωματώνει ορισμένα στοιχεία της κάρτας Apple, όπως το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο φυσικά όσο και πρακτικά από το smartphone σας. Ένα σύστημα επιστροφής μετρητών είναι επίσης διαθέσιμο, αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει για όλες τις αγορές, σε αντίθεση με την Apple Card που προσφέρει 3% επιστροφή μετρητών για αγορές από την Apple, 2% για αγορές με την Apple Pay και 1% για τις αγορές με την φυσική κάρτα.

Η Huawei αναφέρει ότι δεν υπάρχει άμεση χρέωση κατά το πρώτο έτος και θα είναι η ίδια κατά το δεύτερο έτος για τους πελάτες που ξοδεύουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό χρησιμοποιώντας τη Huawei Pay, ανταγωνιστή της Apple.Η Huawei προσφέρει επίσης κάποια μπόνους για τους ταξιδιώτες που ξοδεύουν πολλά χρήματα. Θα έχουν, για παράδειγμα, ιδιωτική πρόσβαση σε αεροδρόμια και σταθμούς. Τέλος, τα δεδομένα συναλλαγής αποθηκεύονται στο εσωτερικό του smartphone που είναι συνδεδεμένο στην κάρτα.

Ο Richard Yu, επικεφαλής του τμήματος καταναλωτών της Huawei, δεν έχει ακομη ανακοινώσει  ακόμη ημερομηνία έκδοσης της κάρτας Huawei. Επίσης, δεν διευκρίνισε εάν θα διατεθεί μακροπρόθεσμα εκτός Κίνας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !