Το iPhone SE 2020 στα μέσα Απριλίου και το iPhone 12 6,7 ιντσών τον Οκτώβριο

0
Υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από τη διαθεσιμότητα των νέων iPhones αυτή τη στιγμή και δεν συμφωνούν όλοι για τα χρονικά διαστήματα για την απελευθέρωση τους. Ο Jeff Pu ένας αναλυτής ανακοινώνει σήμερα τις προβλέψεις του.  
Ο αναλυτής ξεκινά με το iPhone SE 2020. Ανακοινώνει ότι θα πρέπει να διατεθεί στο εμπόριο στα μέσα Απριλίου. Αν συμβεί αυτό, τότε η Apple θα πρέπει να το ανακοινώσει την επόμενη εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι ο κατασκευαστής αφήνει κάθε φορά μια ολόκληρη εβδομάδα μεταξύ της ανακοίνωσης και του μάρκετινγκ στο κοινό. Αυτό το μοντέλο θα πρέπει να είναι ένα iPhone 8 (οθόνη 4,7 ιντσών) σε επίπεδο σχεδιασμού με τη δύναμη του iPhone 11 χάρη στον επεξεργαστή A13. Θα πρέπει επίσης να διαθέτει 3 GB μνήμης RAM και χωρητικότητα αποθήκευσης μέχρι 256 GB.

Στη συνέχεια έρχεται η περίπτωση του iPhone 12. Ο αναλυτής λέει ότι η φάση δοκιμής και μηχανικής επαλήθευσης (περίοδος κατά την οποία πραγματοποιούνται επαληθεύσεις στα πρωτότυπα) έχει παραταθεί κατά δύο εβδομάδες. Θα πρέπει να ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου για το iPhone 5,4 και 6,1 ιντσών 12 και στα μέσα Μαΐου για το iPhone 6,7 ιντσών 12.

Αυτή η καθυστέρηση πρέπει να παίξει κάποιο ρόλο στο πρόγραμμα της απελευθέρωσης. Ο αναλυτής αναμένει το iPhone 12 5,4 και 6,1 ίντσες για το Σεπτέμβριο και το 6,7 ίντσες για τον Οκτώβριο. Αυτό συνέβη στο παρελθόν οπου το iPhone XS / XS Max κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο και το iPhone XR τον Οκτώβριο το 2018. Υπήρχαν επίσης το iPhone 8/8 Plus το Σεπτέμβριο και το iPhone X το Νοέμβριο 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !