Η Apple φιλοξενεί μια διαδικτυακή συνεδρία προσβασιμότητας πριν από το WWDC

0
Η Apple έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ορισμένους προγραμματιστές για να τους προσκαλέσει να συμμετάσχουν σε μια συνεδρία προσβασιμότητας και συγκεκριμένα να μάθουν πώς οι εφαρμογές τους στο iOS μπορούν να επωφεληθούν από τα διαθέσιμα εργαλεία της.  
Στο email, η Apple αναφερει χαρακτηριστικά:

«Στην Apple, πιστεύουμε ότι η τεχνολογία είναι πιο ισχυρή όταν μας ενώνει όλους. Ελάτε μαζί μας για μια διαδικτυακή εκδήλωση για να μάθετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις βραβευμένες δυνατότητες προσβασιμότητας που συνοδεύουν τις συσκευές Apple από προεπιλογή. Μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια και μετά τις συνεδρίες και να εγγραφείτε για μεμονωμένες διαβουλεύσεις. "

Οι ενδιαφερόμενοι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο "Εγγραφή τώρα" στο κάτω μέρος του email. Η διαδικτυακή συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου, αυτήν την Πέμπτη.

Αυτή η διαδικτυακή συνάντηση είναι πιθανώς μια δοκιμή για την Apple πριν από το WWDC τον Ιούνιο. Η Apple έχει ήδη πει ότι η εκδήλωση 2020 θα πραγματοποιηθεί στο διαδίκτυο λόγω των κορωνοιών και των υγειονομικών μέτρων που εμποδίζουν τη διοργάνωση μεγάλων συγκεντρώσεων. Η βασική εκδήλωση και οι συνεδρίες του WWDC θα μπορούσαν να έχουν την ίδια μορφή με αυτήν της συνεδρίας προσβασιμότητας αυτής της εβδομάδας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !