Πως να εγκαταστήσετε το Sileo στο iOS 13 μετά το Jailbreaking με το Checkra1n

0
Όσο μεγάλη προσπάθεια να καταβάλουν οι προγραμματιστές ο Cydia που είναι υπεύθυνος για την προσαρμογή ενός iPhone, αρχίζει πλέον να δείχνει την ηλικία του ειδικά τώρα που έχει εγκαταλειφθεί από τον Saurik. 
Ευτυχώς, η ομάδα του Sileo κυκλοφόρησε έναν διαχειριστή πακέτων που αντικαθιστά το Cydia σε συσκευές jailbroken που βασίζονται στο Checkra1n με έκδοση iOS 13. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή, ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού τραβήξετε τη σκανδάλη.

Η εγκατάσταση του Sileo αντικαθιστά πλήρως το Cydia και όλα τα σχετικά αρχεία στο iPhone σας. Αυτό σημαίνει, εάν θέλετε να επιστρέψετε στη χρήση του Cydia, θα πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να την επαναφέρετε ξανά.


Πως να προσθέστε το Sileo


Ανοίξτε την εφαρμογή του Cydia, πατήστε στην καρτέλα "Πηγές" στο κάτω μέρος και, στη συνέχεια, πατήστε "Επεξεργασία" στην επάνω δεξιά γωνία της επόμενης σελίδας. Στη συνέχεια, πατήστε "Προσθήκη" επάνω αριστερά, εισαγάγετε https: // repo.getsileo.app στο κενό πεδίο στο αναδυόμενο παράθυρο και πατήστε "Προσθήκη πηγής". Το repo του Sileo θα προστεθεί αυτόματα, οπότε περιμένετε λίγο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και, στη συνέχεια, αγγίξτε το "Return to Cydia" όταν τελειώσει.



Μόλις εγκαταστήσετε το repo για το Sileo, θα πρέπει τώρα να εγκαταστήσετε την ίδια την εφαρμογή. Πατήστε την καρτέλα "Αλλαγές" στο κάτω μέρος και επιλέξτε το πακέτο "Sileo Prep (checkra1n)". Στη συνέχεια, πατήστε "Εγκατάσταση" επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Επιβεβαίωση" στην επόμενη σελίδα για να συνεχίσετε με την εγκατάσταση.



Μετά την εγκατάσταση του "Sileo Prep (checkra1n)", θα εμφανιστεί ένα μενού ζητώντας σας να αναβαθμίσετε πακέτα που δεν είναι ενημερωμένα. Πατήστε "Ολοκλήρωση αναβάθμισης" από το μήνυμα και στη συνέχεια, πατήστε "Επιβεβαίωση" στην ακόλουθη σελίδα για να εκτελέσετε τις ενημερώσεις. Τέλος, επιλέξτε "Επανεκκίνηση Springboard" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Από εκεί, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε το Sileo για όλες τις ανάγκες σας.
 Ελάτε στο νέο μας chat να συζητήσουμε ζωντανά η και να γράψετε τις απόψεις σας για το Sileo






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !