Αποκαλύπτεται η σκοτεινή λειτουργία της εφαρμογής Facebook στο iOS

0
Οι εφαρμογές Instagram και Messenger είχαν ήδη τη σκοτεινή λειτουργία τους εδώ και καιρό, αλλά η εφαρμογή του Facebook παραμένει ο μεγάλος χαμένος όταν πρόκειται για αυτήν την ενημέρωση.  
Αλλά τώρα το κοινωνικό δίκτυο εργάζεται ενεργά για να αλλάξει την κατάσταση και έχουν ήδη δημοσιευτεί ορισμένες εικόνες από αυτή τη λειτουργία. Οι WABeta και 9to5mac είχαν πρόσβαση σε αυτήν την επερχόμενη έκδοση και μπόρεσαν να μας αποκαλύψουν μερικές απο ις εικόνες. Μπορούμε να δούμε αυτόματα ότι αυτή η σκοτεινή λειτουργία δεν θα είναι εντελώς μαύρη, αλλά μάλλον σε αποχρώσεις σκούρου γκρι, με τα κείμενα και τα λογότυπα που ξεχωρίζουν απο το λευκό τους.

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, θα βρείτε διάφορες επιλογές από την οθόνη επιλογών στην εφαρμογή. Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε απευθείας ή να επιλέξετε να προσαρμοστεί στο βασικό προφίλ που χρησιμοποιείται από το iPhone. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία σχετικά με την άφιξη αυτής της ενημέρωσης, η εταιρεία πιθανότατα επεξεργάζεται τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι πολύ σύντομα για το λόγο οτι οι άλλες εφαρμογές είχαν πρόσβαση στη σκοτεινή λειτουργία εδώ και αρκετό καιρό ενώ εργασίες σε αυτήν τη λειτουργία είχαν ξεκινήσει, για την έκδοση iOS, το περασμένο καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !