Το iPhone SE 2020 έχει καλύτερες πωλήσεις από το αναμενόμενο

0
Το νέο iPhone SE, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται να βρίσκει το κοινό του. Οι πωλήσεις είναι πάνω από τις προσδοκίες, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος είναι συχνά ενημερωμένος για την Apple. 
Ο ίδιος σημείωσε ότι παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το iPhone SE ότι το κοινό ενδιαφέρεται λίγο λιγότερο από τα high-end smartphones, προτιμώντας σταδιακά να στραφούν σε πιο προσιτά μοντέλα που εξακολουθούν να είναι αρκετά ισχυρά για τις εργασίες που εκτελούνται καθημερινά. Στην περίπτωση της Apple, το νέο iPhone SE διαθέτει το τσιπ A13, που σημαίνει ότι το τηλέφωνο είναι τόσο ισχυρό όσο το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro και ξεκινά από 489 ευρώ.

«Η πιο δύσκολη πρόκληση του Covid-19 για τους κατασκευαστές smartphone είναι ο αρνητικός αντίκτυπος στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών ή την αγοραστική δύναμη μετά την έναρξη της πανδημίας, γεγονός που κάνει τους καταναλωτές να προτιμούν να επιλέγουν μοντέλα σε χαμηλές τιμές / με χαμηλότερες τεχνικές προδιαγραφές ή σταματήσουν να αγοράζουν smartphone », λέει ο Kuo.

Παρά το ενδιαφέρον για το νέο iPhone SE, ο Kuo δεν είναι σίγουρος για τις πωλήσεις iPhone για το τρέχον τρίμηνο. Μειώνει την εκτίμησή του σε 35-37 εκατομμύρια iPhone, γεγονός που σηματοδοτεί μείωση των πωλήσεων μεταξύ 20% και 25% σε διάστημα ενός έτους. Από την πλευρά της, η Apple θα κυκλοφορήσει τα οικονομικά της αποτελέσματα στις 30 Απριλίου, αλλά θα αφορούν τους πρώτους τρεις μήνες του έτους και όχι το τρέχον τρίμηνο, όπως αναφέρεται από τον Kuo εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !