Πως θα αποφύγετε από το σας γράψουν για μεγάλη μετακίνηση λόγο ιού

0
Μια πολύ καλή επιλογή, για μια εφαρμογή που επιτρέπει να οριοθετήσει με ακρίβεια τη ζώνη 100 χλμ γύρω από το σπίτι σας ειναι η ακόλουθη.  
Θυμηθείτε ότι την ημέρα της χαλάρωσης (4 Μαΐου), θα επιτρέπεται στους Έλληνες πολίτες να περπατούν χωρίς κανένα έγγραφο η SMS, αλλά μέχρι το όριο των 100 χλμ. από το σπίτι τους (που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε να έχετε πάντα μια απόδειξη διεύθυνσης).
 Και ως εκ θαύματος, η εφαρμογή Radius: Distance from Me ( App Store Link - Free - iPhone / iPad) σάς ενημερώνει με μια ματιά εάν εξακολουθείτε να βρίσκεστε εντός του ορίου αυτών των 100 χλμ.

Αυτή η εφαρμογή είναι πράγματι"Ένα απλό βοηθητικό πρόγραμμα που θα εμφανίσει την τρέχουσα θέση σας και θα σας επιτρέψει να δείτε την ακτίνα (από την απόσταση που θα επιλέξετε) σε έναν χάρτη" . Απλώς συμπληρώστε την επιθυμητή απόσταση σε χιλιόμετρα, μέτρα, μίλια ή πόδια και στη συνέχεια η εφαρμογή φροντίζει να υπολογίσει την ακτίνα και να την εμφανίσει σε έναν γεωγραφικό χάρτη. Απλό και αποτελεσματικό, αυτός είναι ο τύπος του εργαλείου που θα πρέπει να εχετε στα χέρια σας από τις 4 Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !