Το Multipla Tweak φέρνει χρήσιμα widget στο Dock Icon του iPhone

0
Λόγω της πανταχού παρουσίας των εικονιδίων που χρησιμοποιούμε πολύ στο iPhone, το dock είναι ένα από τα πιο κεντρικά στοιχεία διεπαφής του χρήστη μιας συσκευής iOS. Παρόλο που είναι τόσο σημαντικό, δεν υπάρχει καμία προσαρμογή που μπορείτε να κάνετε. Αυτό αλλάζει τώρα με το Multipla tweak, το οποίο το καθιστά πιο χρήσιμο φέρνοντας widget στο dock.  
Με το Multipla tweak μπορείτε να προσθέσετε διαδραστικά και ενημερωτικά widget με στοιχεία ελέγχου μουσικής, πληροφορίες μπαταρίας, αναφορά καιρού και δεδομένα δραστηριότητας στην βάση του κινητού. Ενώ μπορείτε ακόμα να δείτε εικονίδια στην προεπιλεγμένη προβολή, όλα αυτά τα widget μπορούν να κληθούν με διάφορες κινήσεις, όπως διπλό πάτημα, σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω και σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Αυτό επεκτείνει σημαντικά τη χρησιμότητα της βάσης διατηρώντας παράλληλα τη βασική λειτουργικότητά της που υπάρχει εδώ και χρόνια.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να αυξήσουν τον αριθμό των εικονιδίων εφαρμογών που μπορούν να αποθηκευτούν στην αποβάθρα με αυτό το tweak. Ενώ το tweak συνοδεύεται από τέσσερα widget, οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους χρησιμοποιώντας το API που παρέχεται από τον προγραμματιστή του Multipla.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Multipla tweak από το Cydia ή το Sileo's Chariz repo όπου είναι διαθέσιμο για 1,99 $ δολαρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !