Coronavirus:Η Apple εγγυάται τους μισθούς όλων των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των συνεργαζόμενων εταιρειών

0
Τα δισεκατομμύρια των μετρητών από την Apple αποτελούν ένα πραγματικό στρώμα χρηματοοικονομικής ασφάλειας ... και όχι μόνο για τους μετόχους ή τους υπαλλήλους της εταιρείας.   
Η Kirstin Huguet, εκπρόσωπος της Apple, μόλις επιβεβαίωσε νωρίτερα ότι όλοι οι υπάλληλοι των συνεργαζόμενων εταιρειών της Apple  (από τον θυρωρό του Apple Park,  μέχρι και την υπηρεσία μεταφοράς , ασφάλεια κλπ.) Θα λάβουν το μισθό τους που θα ειναι ισοδύναμος με αυτό ότι έχουν προσφέρει στην εταιρεία με την παροχή υπηρεσιών τους. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται ενώ πολλοί υπάλληλοι (στην ​​υπηρεσία της Apple) ισχυρίζονται ότι έχουν απολυθεί χωρίς αμοιβή.

Συνεπώς, η Apple αναλαμβάνει από τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών  ακόμη και που έχουν τερματίσει τη λειτουργία τους  και θα πληρώσει τους μισθούς των εκατοντάδων εργαζομένων, ένα μέτρο που θα αποσβένει το «κοινωνικό κόστος» και το οποίο, πάνω απ 'όλα, εγγυάται ότι αυτές οι υπηρεσίες τους  θα μπορούν να παρασχεθούν  (σημειώστε ότι πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών έχουν ως κύριο ή και αποκλειστικό πελάτη την Apple).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !