Η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 13.3.1 και το iOS 12.4.5

0
Η Apple σταμάτησε να υπογράφει δύο εκδόσεις του iOS τη νύχτα που πέρασε και ειναι το iOS 13.3.1 και iOS 12.4.5 . Αυτό έγινε απευθείας στους διακομιστές της Apple, επομένως δεν είναι πλέον δυνατή η επαναφορά ή η ενημέρωση σε αυτές τις δύο εκδόσεις. 
Το iOS 13.3.1 κυκλοφόρησε στις 28 Ιανουαρίου και διορθώνει ταυτόχρονα πολλά σφάλματα. Η Apple κυκλοφόρησε από τότε το iOS 13.4 που χρονολογείται από την περασμένη εβδομάδα. Αυτό εξηγεί τον τερματισμό της υπογραφής του iOS 13.3.1.

Όσον αφορά τις παλαιότερες συσκευές, η Apple σταμάτησε επίσης το iOS 12.4.5 μετά την κυκλοφορία του iOS 12.4.6 που έγινε την περασμένη εβδομάδα , μαζί με το iOS 13.3.1

Αυτή η αδυναμία αλλαγής στο iOS 13.3.1 ή το iOS 12.4.5, ανάλογα με τη συσκευή, θα διαταράξει ορισμένους χρήστες, ειδικά εκείνους που ενδιαφέρονται για το jailbreaking. Και πάλι, είναι ιδιαίτερα αρκετοί εκείνοι που έχουν ένα πρόσφατο iPhone (iPhone XS / XS Max / 11/11 Pro / 11 Pro Max) που ενοχλούνται επειδή το iPhone X και τα προηγούμενα μοντέλα είναι επιλέξιμα για το Checkm8, με ένα ελάττωμα που βρίσκεται σε επίπεδο bootrom που χρησιμοποιείται με ακρίβεια για την εκτέλεση του jailbreak (με το εργαλείο Checkra1n). Αυτό το ελάττωμα δεν μπορεί να διορθωθεί από την Apple επειδή είναι υλικού και όχι λογισμικού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !