Το FaceTime δεν λειτουργεί πλέον μεταξύ συσκευών iOS 13.4 / macOS 10.15.4 και παλαιότερων συσκευών

0
Το iOS 13.4 και το macOS 10.15.4, οι τελευταίες διαθέσιμες ενημερώσεις για το iPhone, το iPad και το Mac, δημιουργούν ένα σοβαρό πρόβλημα με το FaceTime με βάση τη μαρτυρία πολλών χρηστών. Αναφέρουν ότι δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν κλήσεις ήχου ή βίντεο με συσκευές με στο iOS 9.3.5 ή iOS 9.3.6. 
Οι συμβουλές που δίνει η Apple σε κανονικούς χρόνους είναι να ενημερώσετε τη συσκευή σας για να διασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του FaceTime. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, τα iOS 9.3.5 ή iOS 9.3.6 είναι οι τελευταίες διαθέσιμες ενημερώσεις για τα iPhone 4, iPad mini, iPad 2, iPad 3ης γενιάς και iPod touch 5G και δεν υπαρχει άλλη μεγαλύτερη ενημέρωση.

Το σφάλμα δεν ξεκαθαρίζετε αν ειναι επιλογή εκ μέρους της Apple η ειναι τυχαίο προς το παρόν. Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες αναφέρουν ότι είναι ακόμα σε θέση να πραγματοποιήσουν μια κλήση FaceTime από μια συσκευή που εκτελεί το iOS 13.3.1 ή macOS 10.15.3 σε μια συσκευή που εκτελεί iOS 9.3.5 ή iOS 9.3.6.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται σε λάθος στιγμή για το λόγο ότι οι υπηρεσίες κλήσεων βίντεο όπως το FaceTime ειναι πολύ δημοφιλείς κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού. Περιμένουμε τα νεότερα από πλευράς της Apple...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !