Στη Νέα Υόρκη, είναι πλέον δυνατό να παντρευτείτε μέσα από το FaceTime

0
Καθώς ο κόσμος πλήττεται από την επιδημία του κοραναϊού, ορισμένες αποφάσεις εκπλήσσουν από την απίστευτη βούλησή των ανθρωπων να επιμείνουν να αντικαταστήσουν τα πρότυπα που γνωρίζαμε πριν από την κρίση.  
Μια συναρπαστική μορφή παραλογισμού βρίσκουμε σε μία από τις τελευταίες αποφάσεις που έλαβε η πόλη της Νέας Υόρκης. Ο κυβερνήτης του, Andrew Cuono, μόλις δήλωσε ότι σε αυτήν την εξαιρετική περίοδο, πρέπει να ληφθούν εξίσου εξαιρετικά μέτρα όπου ο γάμος με τηλεδιάσκεψη είναι πλέον νόμιμος και αυτό μόλις ανακοινώθηκε σε συνέδριο για την κυκλοφορία και στη διαχείριση του COVID-19.

Μπορούμε τώρα να παντρευτούμε απευθείας με το FaceTime, αρκεί το διοικητικό προσωπικό να είναι παρόν και να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Επομένως, τα μέτρα περιορισμού σε καμία περίπτωση δεν θα ξεπεράσουν την παράδοση του γάμου, ακόμα κι αν οι τελετές δεν είναι πλέον οι ίδιες όπως πριν από λίγους μήνες. Η απόφαση θα έχει τουλάχιστον την αξία να αποζημιώσει τους ανυπόμονους που δεν μπορούν να περιμένουν το τέλος της επιδημίας για να ενωθούν επίσημα και νομικά, προς το καλύτερο η και για το χειρότερο για αυτούς.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !