Το Apple Store ανοίγει ξανά στη Νότια Κορέα με νέα μέτρα ασφαλείας για τους πελάτες

0
Η Apple άνοιξε ξανά το πρώτο της κατάστημα λιανικής εκτός της Κίνας στη Νότια Κορέα μετά τον έλεγχο της επιδημίας του κοροναϊού στη χώρα. Αυτό είναι επίσης το μοναδικό κατάστημα λιανικής της Apple στη χώρα. 
Η Apple είχε κλείσει όλα τα καταστήματα λιανικής παγκοσμίως σε όλο τον κόσμο εκτός της Μεγάλης Κίνας λόγω της πανδημίας του ιού coronavirus. Είχε αρχικά κλείσει τα καταστήματά της μέχρι τα τέλη Μαρτίου πριν τα έκλεισε επ 'αόριστον . Το ξέσπασμα του κορανοϊού έχει περιοριστεί στη Νότια Κορέα παρά την ταχεία αύξηση του αριθμού των μολυσμένων ατόμων στη χώρα αρχικά.

Ως μέτρο ασφαλείας, η Apple περιορίζει τώρα τον αριθμό των πελατών στο εσωτερικό του καταστήματος της Νότιας Κορέας, έτσι ώστε να μπορούν να διατηρήσουν μια κοινωνική απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους. Έθεσε επίσης μια ειδοποίηση έξω από τα καταστήματά της, όπου έχει υποβάλει στους πελάτες της ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την υγεία και εάν η απάντηση σε  οποιαδήποτε από αυτές είναι ναι, δεν θα επιτρέπεται στον πελάτη να εισέλθει στο κατάστημα. Η εταιρεία παρέχει επίσης απολυμαντικά χεριών σε πελάτες μέσα στο κατάστημα για λόγους υγιεινής.

Επιπλέον, η εταιρεία ελέγχει τη θερμοκρασία όλων των πελατών και τους ζητά να φορούν μάσκα προτού τους επιτραπεί να εισέλθουν στο κατάστημα. Συνιστά επίσης στους πελάτες της να παραγγέλνουν online ή μέσω του Apple Store. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Apple δεν θα κυκλοφορήσει το iPhone SE 2020 στη Νότια Κορέα στις 24 Απριλίου.

Είναι πιθανό ότι κάθε φορά που η Apple αρχίζει να ανοίγει εκ νέου τα καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο, θα ελέγχει τη θερμοκρασία όλων των πελατών που μπαίνουν στο κατάστημα για λόγους ασφαλείας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !