Η Google ετοιμάζει μια τραπεζική κάρτα για να ανταγωνιστεί την κάρτα της Apple

0
Η τραπεζική κάρτα στο μέλλον θα εχει πολλές μορφές με πολλές τεχνολογικές ομάδες. Η Apple προσφέρει ήδη τη δική της, την Apple Card, η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι. Η Huawei ανακοίνωσε πρόσφατα ένα αντίστοιχο μοντέλο που θα ονομάζεται Huawei Card . Τώρα και η Google θα προστεθεί στη λίστα των επιλογών.  
Η TechCrunch έχει αποκτήσει εικόνες από αυτήν που μπορεί προς το παρόν να ονομαστεί Google Card. Είναι μια χρεωστική κάρτα (η Apple Card είναι μια πιστωτική κάρτα) που λειτουργεί τόσο σε φυσική όσο και σε εικονική μορφή για online αγορές (όπως η Apple Card). Η Κάρτα της Google μπορεί να συνδεθεί με έναν τραπεζικό λογαριασμό από τον οποίο ο χρήστης μπορεί να προσθέσει ή να αποσύρει χρήματα.

Από μόνη της, αυτή η κάρτα Google είναι λίγο πιο κοντά στην κάρτα για την Apple Cash και όχι στην κάρτα Apple αλλά όμως, μοιράζεται μερικά πράγματα με την Apple Card.

Η Κάρτα της Google δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί από την Google και δεν καθορίζεται πότε θα αποκαλυφθεί. Ωστόσο, διευκρινίζεται ότι η Google συνεργάζεται με τις τράπεζες CITI και Stanford Federal Credit Union για τη δημιουργία της κάρτας της. Συγκριτικά, η Apple Card δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την τράπεζα Goldman Sachs.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !