iOS 13.4.5: Διατίθεται η δημόσια beta στους ενδιαφερόμενους

0
Η Apple σήμερα προσφέρει την πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 13.4.5 στο iPhone και το iPadOS 13.4.5 στο iPad . Έρχεται δύο εβδομάδες μετά την πρώτη έκδοση beta για τους προγραμματιστές και 24 ώρες μετά τη δεύτερη . 
Το iOS 13.4.5 είναι μια μικρή ενημέρωση, όπως θα περίμενε κανείς από τον αριθμό έκδοσης. Το πρώτο beta ήταν μια ευκαιρία να διευκολυνθεί η κοινή χρήση της μουσικής Apple Music σε ιστορίες στο Instagram και στο Facebook . Ο κώδικας ενημέρωσης περιλάμβανε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με το νέο iPhone SE, αλλά πλέον αυτό το μοντέλο έχει ανακοινωθεί από τότε από την Apple.

Εάν έχετε το προφίλ των δημόσιων δοκιμών, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να κατεβάσετε την πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 13.4.5. Και αν όχι και σας ενδιαφέρει η δημόσια έκδοση beta, μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com , συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας της Apple και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Η Apple δεν έχει πει ακόμα πότε το iOS 13.4.5 θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες στην τελική έκδοση.

Η Apple προσφέρει επίσης τη δεύτερη έκδοση beta (build 19F62f) του macOS 10.15.5, μόνο για προγραμματιστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !