iOS 13: Το Face ID προσαρμόζεται στη χρήση μάσκας

0
H χρήση του Face ID όταν φοράτε μάσκα είναι περίπλοκη, σε σημείο που πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό για να αποκτήσετε πρόσβαση στην αρχική οθόνη του iPhone σας. Το iOS 13.5 όμως τώρα προσαρμόζεται στην κατάσταση, με το beta που προσφέρεται απόψε από την Apple . 
Το iPhone μπορεί τώρα να εντοπίσει αυτόματα πότε ένας χρήστης φορά μάσκα. Το smartphone δεν θα προσπαθήσει στη συνέχεια να ξεκλειδώσει με το Face ID, αλλά θα προσφέρει απευθείας στον χρήστη να εισάγει τον κωδικό του που αποτελείται από αριθμούς και ή γράμματα ανάλογα με την περίπτωση, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Το iOS 13.5 είναι επίσης μια ευκαιρία να έχετε το κοινό API της Apple και της Google για την παρακολούθηση επαφών. Αυτό το API μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χώρες για τη δημιουργία ειδικών εφαρμογών για την καταπολέμηση του κορανοϊού. Με το iOS 13.5, το σύστημα ειδοποίησης Covid-19 ενεργοποιείται από προεπιλογή. Για να την απενεργοποιήσετε, αν θέλετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Εμπιστευτικότητα=> Υγεία. Δεν υπάρχει καμία εφαρμογή που να εκμεταλλεύεται το API σήμερα, καθώς η Apple το προσφέρει για μόλις πριν από μία ώρα .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !