FaceTime στο iOS 13.5: μια επιλογή απενεργοποιεί το ζουμ στο άτομο που μιλά

0
Η Apple προσφέρει στο FaceTime από την αρχή ένα σύστημα όπου η μικρογραφία του ατόμου που μιλά επισημαίνεται με εφέ ζουμ. Αυτό το εφέ ισχύει για κάθε ομιλία, η οποία μπορεί γρήγορα να είναι ενοχλητική. 
Το iOS 13.5, επί του παρόντος σε έκδοση beta με προγραμματιστές και δημόσιους υπεύθυνους δοκιμών, περιλαμβάνει μια νέα ρύθμιση που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε αυτό το ζουμ. Βρίσκεται απευθείας στις Ρυθμίσεις=> FaceTime και ονομάζεται Automatic Prominence προς το παρόν. Η Ελληνική μετάφραση θα φτάσει με την επόμενη έκδοση beta ή την τελική έκδοση.

Σημειώστε ότι είναι δυνατό να πατήσετε τη μικρογραφία ενός από τους συμμετέχοντες στην κλήση FaceTime για να τη δείτε να μεγεθύνεται. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να έχετε μια πολύ συγκεκριμένη εστίαση σε ένα άτομο.

Εκτός από αυτήν τη νέα επιλογή για το FaceTime, το iOS 13.5 προσαρμόζεται σε άτομα που φορούν μάσκα εγκαταλείποντας την προσπάθεια αναγνώρισης προσώπου και προτείνοντας απευθείας την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης. Η ενημέρωση είναι επίσης μια ευκαιρία να έχετε το κοινό API της Apple και της Google για τη δημιουργία εφαρμογών παρακολούθησης επαφών. Αυτές οι εφαρμογές θα αναπτυχθούν από τις διάφορες χώρες, αλλά ορισμένες - όπως η Ελλάδα δεν ενδιαφέρονται ακόμη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !