Το TikTok συνεχίζει να χτυπά τα κοντέρ και φτάνει τα 2 δισεκατομμύρια λήψεις

0
Το TikTok προσελκύει όλο και περισσότερους ανθρώπους. Η εφαρμογή έχει ληφθεί περισσότερες από δύο δισεκατομμύρια φορές από το App Store και το Google Play Store, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Sensor Tower . Για ενημέρωση, το όριο των 1,5 δισεκατομμυρίων λήψεων επιτεύχθηκε πριν από πέντε μήνες. 
Η χώρα που έχει κατεβάσει περισσότερο την εφαρμογή είναι η Ινδία με 611 εκατομμύρια λήψεις. Η Κίνα είναι η δεύτερη με 196,6 εκατομμύρια λήψεις. Προς το παρόν, οι Κινέζοι έχουν το δικαίωμα σε μια συγκεκριμένη έκδοση του TikTok που ονομάζεται Douyin. Και για την τρίτη θέση, βρίσκουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες με 165 εκατομμύρια λήψεις.

Το κοινωνικό δίκτυο, το οποίο ανήκει στην κινεζική ομάδα ByteDance, επιτυγχάνει μια άλλη ακόμη επιτυχία: Το TikTok γνώρισε τις περισσότερες λήψεις σε ένα τέταρτο από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Αυτό αντιπροσωπεύει 315 εκατομμύρια λήψεις το πρώτο τρίμηνο του 2020 συνδυάζοντας το App Store και το Google Play Store.

Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες δαπάνησαν συνολικά 456,7 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν 175 εκατομμύρια δολάρια όταν η εφαρμογή είχε 1,5 δισεκατομμύρια λήψεις. Οι Κινέζοι έχουν ξοδέψει τα περισσότερα με 331 εκατομμύρια δολάρια. Οι Αμερικανοί είναι δεύτεροι με 86,5 εκατομμύρια δολάρια και οι Βρετανοί τρίτοι με 86,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα τελικό κοινόχρηστο στοιχείο είναι το μερίδιο των εξόδων: Οι χρήστες iOS αντιπροσωπεύουν το 95% (435,3 εκατομμύρια $ δολαρια) των συνολικών εξόδων. Οι χρήστες Android είναι το υπόλοιπο 5% με 21,4 εκατομμύρια $ δολαρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !