App Store:Η εφαρμογη Stop Covid στην κορυφή της κατάταξης των δωρεάν εφαρμογών υγείας, αλλά ...

0
Όχι δεν ειναι ψέμα, η εφαρμογή Stop Covid ( App Store Link - Free - iPhone / iPad) βρίσκεται στην 4η θέση στην κατάταξη των δωρεάν εφαρμογών στην κατηγορία Medicine.  
Η εξαιρετική επιτυχία μιας εφαρμογής που είναι εντελώς άχρηστη στη Ελλάδα (δεδομένου ότι αυτή η εφαρμογή δεν είναι άλλο από το εργαλείο παρακολούθησης για το Υπουργείο Υγείας της ... Γεωργίας!) αποδεικνύει ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων παραμένει λίγο στην κακή ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα και η Ελληνική εφαρμογή StopCovid εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη και δεν είναι καν σίγουρο ότι θα μπορεί μια μέρα να λειτουργεί στο iPhone λόγω των ρυθμίσεων ενεργοποίησης Bluetooth στο iOS.

Αυτές οι μαζικές λήψεις αποκαλύπτουν επίσης την "αντίστροφη πλευρά" της κοινής γνώμης, η οποία στις δημοσκοπήσεις είναι κάτι περισσότερο από σκεπτικιστική για την παρακολούθηση εφαρμογών ... αλλά δεν εμφανίζει πλέον την ίδια "αντίσταση" στον πραγματικό κόσμο κατεβάζοντας οτιδήποτε ακόμη και αν ειναι άχρηστο νομίζοντας ότι ενημερωθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !