iMessage: Η Apple θέλει να επιτρέψει στους χρήστες να επεξεργαστούν μηνύματα που είχαν σταλεί προηγουμένως

0
Η εφαρμογη iMessage θα μπορούσε να εξελιχθεί καλά με μια μελλοντική ενημέρωση του iOS. Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υποβλήθηκε από την Apple τον περασμένο Δεκέμβριο και το οποίο κυκλοφόρησε δημόσια σήμερα. 
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει ένα σύστημα που θα επέτρεπε στους χρήστες να επεξεργαστούν ένα μήνυμα που έχει ήδη σταλεί πατώντας το δάχτυλό τους σε αυτό. Ο παραλήπτης θα δει τις λέξεις "Τροποποιημένο" κάτω από το μήνυμα για να υποδείξει ότι δεν είναι το αρχικό, όπως θα είχε πρόσβαση στο ιστορικό των τροποποιήσεων (εάν υπάρχουν, προφανώς). Αυτό το σύστημα θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο με το iOS 14, το οποίο η Apple θα παρουσιάσει τον Ιούνιο στο WWDC.

Στην περιγραφή της, η Apple εξηγεί ότι ένα σύστημα επεξεργασίας εμποδίζει τους χρήστες που κάνουν λάθος ή που χρειάζονται διευκρίνιση από την αποστολή άλλου μηνύματος, το οποίο, σύμφωνα με την Apple, βελτιώνει τη γενική εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η Apple αναφέρει επίσης σε ιδιωτικά μηνύματα και ένα σύστημα μετάφρασης όταν δύο άτομα δεν μιλούν απαραίτητα την ίδια γλώσσα. Και πάλι, αυτό θα μπορούσε να συμβεί με το iOS 14 ή μια μελλοντική ενημέρωση, αλλά είναι δύσκολο να είμαστε 100% σίγουροι με ένα μόνο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !