Πώς να ανοίγετε τη φωτογραφική μηχανή του iPhone σε λειτουργία πορτρέτου κάθε φορά

0
Κάθε iPhone που πωλείται αυτήν την περίοδο, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου iPhone SE , αποστέλλεται με τη λειτουργία πορτραίτου, εισάγοντας εφέ βάθους τύπου DSLR στην εφαρμογή Κάμερα.  
Εάν αυτή είναι η λειτουργία λήψης που χρησιμοποιείτε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, μπορεί να αισθάνεστε κουραστικό να αλλάζετε στο "Πορτρέτο" από το "Φωτογραφία" κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή. Αλλά μπορείτε αυτό να το επιλύσετε και υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι .

Η πρώτη επιλογή είναι η απλούστερη και μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το "Photo" ως την προεπιλεγμένη λειτουργία κάμερας κατά το κανονικό άνοιγμα της εφαρμογής. Για να μεταβείτε κατευθείαν, απλώς πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της κάμερας στην αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε ή σύρετε προς τα πάνω και αφήστε το στο "Λήψη πορτρέτου" ή "Λήψη πορτρέτου Selfie".

Τώρα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Πορτραίτου από τη συντόμευση οθόνης κλειδώματος, αυτό δεν θα βοηθήσει, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που θα το κάνει. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις => Κάμερα => Διατήρηση ρυθμίσεων και βεβαιωθείτε ότι η "Λειτουργία κάμερας" είναι ενεργοποιημένη. Αυτή η εναλλαγή λέει στην εφαρμογή Κάμερα να ανοίγει στη λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε τελευταία, αντί να είναι πάντα προεπιλεγμένη στο "Φωτογραφία". Αν λοιπόν τραβάτε κυρίως φωτογραφίες σε κατάσταση πορτρέτου, θα ανοίξει απευθείας σε αυτήν, αν την χρησιμοποιήσατε τελευταία.

Και αυτό το τέχνασμα λειτουργεί και για τις φωτογραφίες πορτρέτου.
                            Τροπος 1                       Τροπος 2

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !