Η Apple ενημερώνει την εφαρμογή COVID-19 με νέες προτάσεις και νέες γλώσσες

0
Η Apple διαθέτει μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή COVID-19 που προσφέρεται στο App Store . Αυτή η έκδοση 3.0 έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά την προηγούμενη αξιοσημείωτη ενημέρωση. 
Η Apple αναφέρει ότι η έκδοση 3.0 περιλαμβάνει μια ενημέρωση για τα συμπτώματα και τις προτεινόμενες ενέργειες για να ευθυγραμμιστεί με τις τελευταίες οδηγίες από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα οποία μαζί αποτελούν την κύρια κρατική υπηρεσία Ενωμένοι στην προστασία της δημόσιας υγείας. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης συμβουλές για τη χρήση μάσκας για την προστασία του εαυτού σας και των άλλων.

Η τελευταία αλλαγή στην ενημέρωση είναι υποστήριξη για νέες γλώσσες, καθώς και διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες γενικές βελτιώσεις.

Η εφαρμογή COVID-19 είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store αν και η Apple την διατηρεί ακόμα μόνο για το American App Store. Και ακόμα στο θέμα, ο Tim Cook ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης που ακολούθησε τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple ότι η εφαρμογή είχε εγκατασταθεί σχεδόν δύο εκατομμύρια φορές. Ο αποκλειστικός ιστότοπος ( apple.com/covid19 ) πραγματοποίησε τρία εκατομμύρια επισκέψεις από την πλευρά του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !