App Store: διατίθενται πολλές ενημερώσεις εφαρμογών ξανά

0
Ανοίξατε ξανά το App Store και πιθανότατα θα εκκρεμούν δεκάδες ενημερώσεις των εφαρμογών σας. Αυτό δεν είναι ένα σφάλμα που όλοι ανησυχούν. Η Apple δεν λέει τον λόγο, αλλά κυκλοφορεί μια θεωρία. 
Ορισμένοι χρήστες αναρωτιούνται αν αυτό έχει σχέση με το πρόσφατο σφάλμα που εμπόδισε το άνοιγμα εφαρμογών στο iPhone λόγω της δυνατότητας Family Sharing . Το μήνυμα "Αυτή η εφαρμογή δεν κοινοποιείται πλέον σε εσάς. Για να το χρησιμοποιήσετε, πρέπει να το αγοράσετε από το App Store » , υποδεικνύει με ένα αναδυόμενο παράθυρο κάποιων ατόμων στο iPhone, ακόμη και για δωρεάν εφαρμογές όπως το YouTube.

Ίσως υπήρχε πρόβλημα με το πιστοποιητικό και η Apple προσφέρει τώρα μια νέα έκδοση των ενημερώσεων, με το σωστό πιστοποιητικό έτσι ώστε όλα να λειτουργούν κανονικά για όλους τους χρήστες. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ενημερώσεις που προσφέρονται σήμερα δεν είναι νέες και είχαν ήδη κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες.

Εάν θέλετε να δείτε τις ενημερώσεις, ανοίξτε το App Store, αγγίξτε τη φωτογραφία σας επάνω δεξιά και δείτε τη λίστα. Εάν δεν εμφανιστεί τίποτα, σύρετε προς τα κάτω στην οθόνη για να αναγκάσετε την ανανέωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε "Ενημέρωση όλων".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !