Το Unc0ver 5.0.1 Jailbreak κυκλοφόρησε με επιδιορθώσεις σφαλμάτων

0
Η ομάδα του Unc0ver κυκλοφόρησε σήμερα μια ενημέρωση για τη διόρθωση σφαλμάτων στο εργαλείο της, η οποία επιδιορθώνει ορισμένα ζητήματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες κατά την προσπάθειά τους να κάνουν jailbreak στο iPhone ή το iPad που εκτελεί το iOS 13.5. 
Το Unc0ver 5.0.0 κυκλοφόρησε αυτή την ομάδα με το εργαλείο που χρησιμοποίησε ένα 0-day exploit που επέτρεψε να κάνουμε jailbreaking στο iOS 13.3.1 - iOS 13.5 σε όλα τα iPhone και iPad. Η τελευταία έκδοση του εργαλείου, του Unc0ver 5.0.1, στοχεύει να διορθώσει μερικά σφάλματα που παραμένουν στην αρχική έκδοση. Ακολουθεί το αρχείο καταγραφής αλλαγών του Unc0ver 5.0.1:

- Ενεργοποίηση απεριόριστης πρόσβασης αποθήκευσης σε εφαρμογές jailbreak για συμβατότητα με sandbox προς τα πίσω, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια ανέπαφη αφήνοντας τους περιορισμούς ασφαλείας ενεργοποιημένους για εφαρμογές συστήματος και του χρήστη

- Ενημέρωση μοντέλων της θήκης Rebel των τηλεφώνου

Σημείωση: Το σύστημα πρέπει να επανεκκινήσει για να εφαρμόσει αλλαγές κατά την ενημέρωση του jailbreak unc0ver

Εάν έχετε ήδη σπάσει το iPhone ή το iPad χρησιμοποιώντας το Unc0ver, θα χρειαστεί να το κάνετε ξανά jailbreak χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του εργαλείου. Φροντίστε να κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας μετά την ενημέρωση του Unc0ver για να εφαρμοστούν οι αλλαγές. Και αν δεν έχετε ακόμη jailbreak το iPhone σας με iOS 13.5, μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό μας για το πώς να το κάνετε.

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Unc0ver από εδώ . Εάν ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε να κατεβάσετε το Unc0ver από το GitHub .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !