Φήμη: Τα μελλοντικά AirPods θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αισθητήρες φωτισμού περιβάλλοντος

0
Η Apple θα ήθελε να ενσωματώσει αισθητήρες φωτός στα AirPods της επόμενης γενιάς και να βασιστεί στην τεχνολογία ASE της Ταϊβάν για την κατασκευή των αισθητήρων. Η έκθεση του DigiTimes δεν αναφέρει γιατί η Apple θα μπορούσε να προσπαθεί να χρησιμοποιεί αισθητήρες φωτός στα AirPods. 
Οι αισθητήρες φωτός περιβάλλοντος χρησιμοποιούνται κυρίως σε συσκευές με οθόνη για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης ανάλογα με το φως περιβάλλοντος γύρω τους. Τα AirPods είναι μια φορητή συσκευή που δεν έχει πραγματική χρήση του αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος. Ένα πιθανό σενάριο θα μπορούσε να είναι ότι η Apple ψάχνει να αντικαταστήσει τους οπτικούς αισθητήρες στα AirPods με τους αισθητήρες φωτός. Οι οπτικοί αισθητήρες χρησιμοποιούνται για να ανιχνεύουν πότε χρησιμοποιούνται τα AirPods και πότε έχουν αφαιρεθεί από το αυτί κάποιου, το οποίο με τη σειρά του ελέγχει την αναπαραγωγή μουσικής.

Υπήρξαν φήμες ότι η Apple προσθέτει χαρακτηριστικά που εστιάζουν στην υγεία και στα AirPods, αν και είναι άγνωστο το πώς θα βοηθούσε ένας αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος. Μια φήμη από το 2019 ισχυρίστηκε ότι τα AirPods 2 θα μπορούσαν να έρθουν με έναν βιομετρικό αισθητήρα για την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, αν και αυτό φαίνεται πολύ μακριά εδώ.

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο όμως ότι ο αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος είναι απίθανο να είναι μέρος της φημολογούμενης ανανέωσης AirPods που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !