Οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα αυξάνονται κατά 160% σε ένα μήνα

0
Υπάρχει καλύτερο για την Apple από την αγορά της Κίνας? Οι πωλήσεις iPhone εκεί αυξήθηκαν κατά 160% μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου, εν μέρει χάρη στην κυκλοφορία του νέου iPhone SE, το οποίο είναι το πιο προσιτό μοντέλο της γκάμας. Στη Ευρώπη, ξεκινά από 489 ευρώ.  
Συγκριτικά, οι πωλήσεις των iPhone μειώθηκαν κατά 60% τον Φεβρουάριο . Αυτό εξηγήθηκε από τον κοραναϊό και όλα όσα δημιούργησε, όπως ο γενικός περιορισμός. Ο Μάρτιος ήταν ένας θετικός μήνας με τις πωλήσεις να αυξάνονται κατά 19% . Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό αυτή τη φορά με 3,9 εκατομμύρια iPhone πουλήθηκαν, 24% εκ των οποίων ήταν iPhone SE.  Δεν είναι μόνο η Apple που έχει σημειώσει αύξηση, αλλά ολόκληρη η βιομηχανία βρίσκεται στο πράσινο με τις πωλήσεις να αυξάνονται 94% σε σύγκριση με τον Μάρτιο, για συνολικά 40,8 εκατομμύρια smartphone .

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει πρόοδος για τις υπηρεσίες της Apple στην Κίνα και το αντίστοιχο ποσό των 1,53 δισεκατομμυρίων δολαρίων που δημιουργήθηκε, αύξηση 7% τον Απρίλιο σε σύγκριση με το Μάρτιο. Οι υπηρεσίες είναι η Apple Music, το iCloud, Apple Arcade κ.λπ.

Παρά τα ενθαρρυντικά σημάδια, το μέλλον θα μπορούσε να είναι λίγο πιο περίπλοκο για την Apple. Οι αναλυτές, όπως ανέφερε το CNBC , σημειώνουν ότι οι Κινέζοι αγαπούν τα smartphone 5G αυτή τη στιγμή και η Apple δεν διαθέτει μοντέλο συμβατό με το νέο δίκτυο. Το 40% των smartphone που πωλούνται στην Κίνα είναι συμβατά με 5G

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !