Η Apple δωρίζει επιπλέον 10 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κοροναϊού

0
Η Apple συνεχίζει τις προσπάθειές της στον αγώνα κατά του COVID-19.  
Αφού πλήρωσε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, διανέμοντας εκατομμύρια μάσκες και προστατευτικά προστατευτικά καλύμματα σε εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και ανέπτυξε ένα "API παρακολούθησης " με σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, η εταιρεία της Καλιφόρνιας ανακοινώνει ότι θα πληρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια στην COPAN Diagnostics , μια εταιρεία που παράγει κιτ δειγματοληψίας για δοκιμές ελέγχου COVID.

Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η ικανότητα ελέγχου στο έδαφος των ΗΠΑ το συντομότερο δυνατό (έως 1 εκατομμύριο κιτ την εβδομάδα έως τον Ιούλιο), σε μια στιγμή που οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν ήδη μια ανάκαμψη στη Θνησιμότητα του COVID και ακόμη και όταν πολλά αμερικανικά κράτη έχουν ξεκινήσει μια εξαιρετικά επικίνδυνη φάση αποσυμφόρησης. Η επιδημία COVID-19 έχει ήδη σκοτώσει περισσότερους από 70.000 Αμερικανούς και σχεδόν 260.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !